abvs

#visitzala

Zala Megye szépsége 30 képen keresztül

#visitzala: a kiállítás

2022. november 4.-6. között került megrendezésre az első fotókiáll1tásom #visitzala néven. A kiáll1táson 30 különböző fotón keresztül igyekeztem bemutatni Zala megye szépségét.

Az alapötlet a #visittirol hashtagből valamint a tiroli turisztikai marketing elemeiből ered: miután 2018-ban hazaköltöztem Ausztriából, elkezdtem felfedezni a megyét, elkezdtem más szemmel nézni az itthoni adottságokra, és rájöttem, a dimbes-dombos Zala ugyanolyan szépségeket rejteget, mint amit eddig csak az Alpokban ismerhettem.

Célom, hogy a képeimmel és a hashtag használatával felhívjam az emberek figyelmét megyénk szépségére, a benne rejlő turisztikai lehetőségekre, hogy a Tirolban tapasztalt érzést átültessem Zalára, és „menő legyen zalainak lenni”, Zalába jönni nyaralni.

Ha pedig Te is szeretnél egy darab Zalát az otthonodba, vagy esetleg szálláshelyed falára, úgy képeimet meg is vásárolhatod, ezzel is támogatva célkitűzésem, munkásságomat és terjesztve Zala szépségét.

speech

Médiamegjelenés

A kiállítás a lokális média figyelmét is felkeltette, így megjelenést kaptam a Zalai Hírlap valamint a Kanizsa Újság hasábjaiban, valamint A Kanizsa TV kulturális magazinja is bemutatta a tárlatot.

Aftermovie

HAMAROSAN!

A képek

A kiállítás képei 25.000 Forintos egységáron megvásárolhatóak.

Technikai részletek:

Méret: 60x40 cm.
Anyag, technika: 8mm-es habosított lemezen, hátoldara visszahajtott öntaptadós vinil kasírozás, matt (kültéri) felületvédelem, UV stabilizált latexes nyomtatás, 1 db képakasztó középen.

Egyedi méretezés kérhető (50x70 cm 60x90 cm, 70x100 cm stb.), az ár méret függvényében változhat.

Vásárlás

Rendeld meg még ma!

abvs
vz1
vz2
vz3
vz4 vz5
vz6

LEGYEN ZALAI A HÁTTERED!

Töltsd le az ingyenes Zala megyei fotóimat, és állítsd be őket telefon háttérnek!

Letöltés